Beoordeling schepen

Beoordeling schepen door Mister Cruise

 

Wanneer u een cruise wilt gaan maken en een specifiek schip in gedachten heeft kan het prettig en zelfs raadzaam zijn om de beoordeling schepen van Mister Cruise te raadplegen.

 

Hoe is de beoordeling schepen tot stand gekomen

Review Mister CruiseBij het beoordelen heeft Mister Cruise allereerst zijn persoonlijke ervaringen en visie laten meewegen. Het team achter Mister Cruise heeft in een periode van tientallen jaren vele honderden schepen bezocht en op tal van schepen ook meerdere dagen gevaren. Daarnaast laat Mister Cruise bij zijn beoordeling schepen ook uw mening meetellen. Een deel van de beoordeling komt tot stand vanuit de feedback van diegenen die een cruise met het specifieke schip maakten en hun ervaringen met Mister Cruise deelden, hetzij via de Mister Cruise website, hetzij op andere wijze.

 

De beoordeling schepen is slechts een hulpmiddel

Let wel, de beoordeling schepen is door Mister Cruise slechts gemaakt met als doel u handvatten te bieden om een gedegen keuze te maken. Even zo belangrijk zijn uw persoonlijke voorkeuren en de wijze waarop bepaalde criteria wel of niet belangrijk voor u zijn. Dit kan er tevens voor zorgen dat u zich op bepaalde onderdelen wél en op bepaalde onderdelen niet met de visie van Mister Cruise zult kunnen vereenzelvigen. Uiteindelijk is uw persoonlijke mening het belangrijkste.

 

Vragen over de beoordeling schepen door Mister Cruise

Stuurt u uw vragen of opmerkingen over de scheepsbeoordelingen door Mister Cruise, gerust per email aan vraag@mistercruise.nl

 

Beoordeling schepen

AIDA Bella – AIDA Cruises

Carnival Valor – Carnival Cruises

Celebrity Silhouette – Celebrity Cruises

Costa Fortuna – Costa Cruises

Costa NeoRomantica – Costa Cruises

Disney Dream – Disney Cruise Line

Koningsdam – Holland America Line

MSC Opera – MSC Cruises

Nautica – Oceania Cruises

Norwegian Breakaway – Norwegian Cruise Line

Norwegian Jade – Norwegian Cruise Line

Oasis of the Seas – Royal Caribbean

Prinsendam – Holland America Line

Rotterdam – Holland America Line

Seabourn Odyssey – Seabourn

FacebookTwitterEmailDelen