Beoordeling rederijen

Beoordeling rederijen door Mister Cruise

 

Wanneer u een cruise wilt gaan maken en een specifieke rederij in gedachten heeft kan het prettig en zelfs raadzaam zijn om de beoordeling rederijen van Mister Cruise te raadplegen. Heeft u reeds een specifiek schip in gedachten? Kijk dan zeker ook even naar de scheepsbeoordelingen van Mister Cruise.

 

Hoe is de beoordeling rederijen tot stand gekomen

Review2 Mister CruiseBij het beoordelen heeft Mister Cruise allereerst zijn persoonlijke ervaringen en visie laten meewegen. Het team achter Mister Cruise heeft in een periode van tientallen jaren vele honderden schepen van nagenoeg alle rederijen bezocht en met tal van rederijen ook meerdere dagen gevaren. Daarnaast laat Mister Cruise bij zijn beoordeling rederijen ook uw mening meetellen. Een deel van de beoordeling komt tot stand vanuit de feedback van diegenen die een cruise met de specifieke rederij maakten en hun ervaringen met Mister Cruise deelden, hetzij via de Mister Cruise website, hetzij op andere wijze.

 

De beoordeling rederijen is slechts een hulpmiddel

Let wel, de beoordeling rederijen is door Mister Cruise slechts gemaakt met als doel u handvatten te bieden om een gedegen keuze te maken. Even zo belangrijk zijn uw persoonlijke voorkeuren en de wijze waarop bepaalde criteria wel of niet belangrijk voor u zijn. Dit kan er tevens voor zorgen dat u zich op bepaalde onderdelen wél en op bepaalde onderdelen niet met de visie van Mister Cruise zult kunnen vereenzelvigen. Uiteindelijk is uw persoonlijke mening het belangrijkste.

 

Vragen over de beoordeling rederijen door Mister Cruise

Stuurt u uw vragen of opmerkingen over de rederijbeoordelingen door Mister Cruise, gerust per email aan vraag@mistercruise.nl

 

Beoordeling rederijen

Lees hier hoe Mister Cruise de verschillende rederijen beoordeeld en u laat weten waar een rederij om bekend staat en waarom u wel of juist niet voor een bepaalde cruiseline zou moeten kiezen.

FacebookTwitterEmailDelen