Beoordelingen

Wanneer u een cruise wilt gaan maken en een specifieke rederij op een specifiek schip in gedachten heeft kan het prettig en zelfs raadzaam zijn om de beoordelingen schepen en rederijen van Mister Cruise te raadplegen.

Hoe zijn de beoordelingen schepen en rederijen tot stand gekomen

Bij het beoordelen heeft Mister Cruise allereerst zijn persoonlijke ervaringen en visie laten meewegen. Het Don't look back unless it's a good viewteam achter Mister Cruise heeft in een periode van tientallen jaren vele honderden schepen van nagenoeg alle rederijen bezocht en met tal van schepen ook meerdere dagen gevaren. Daarnaast laat Mister Cruise bij zijn beoordeling schepen en rederijen ook uw mening meetellen. Een deel van de beoordeling komt tot stand vanuit de feedback van diegenen die een cruise met de specifieke rederij en het specifieke schip maakten en hun ervaringen met Mister Cruise deelden, hetzij via de Mister Cruise website, hetzij op andere wijze.

De beoordeling schepen en rederijen is slechts een hulpmiddel

Let wel, de beoordeling schepen en rederijen is door Mister Cruise slechts gemaakt met als doel u handvatten te bieden om een gedegen keuze te maken. Even zo belangrijk zijn uw persoonlijke voorkeuren en de wijze waarop bepaalde criteria wel of niet belangrijk voor u zijn. Dit kan er tevens voor zorgen dat u zich op bepaalde onderdelen wél en op bepaalde onderdelen niet met de visie van Mister Cruise zult kunnen vereenzelvigen. Uiteindelijk is uw persoonlijke mening het belangrijkste.

Vragen of opmerkingen over de beoordeling schepen en rederijen van Mister Cruise

Stuurt u uw vragen of opmerkingen over de scheepsbeoordelingen en rederijbeoordelingen door Mister Cruise, gerust per email aan vraag@mistercruise.nl

 

GA HIER NAAR DE BEOORDELINGEN SCHEPEN of GA HIER NAAR DE BEOORDELINGEN REDERIJEN
FacebookTwitterEmailDelen