Bijzondere Cruises

Bijzondere cruises volgens Mister Cruise

Natuurlijk is voor de meeste mensen het maken van een eerste of tweede cruise al een bijzondere ervaring op zich. U maakt voor het eerst kennis met de veelzijdigheid van de cruisevakantie, de uitgebreide faciliteiten waar u gebruik van kunt maken, de fantastische culinaire verzorging en de warme persoonlijke service van de bemanning aan boord van uw cruiseschip. Met recht mag u wat Mister Cruise betreft dus vasthouden aan het feit dat alle cruises bijzondere cruises zijn.

Echter, toch zijn er een aantal bijzondere cruisereizen te noemen, die net even anders dan anders zijn en die Mister Cruise het predikaat ‘Bijzondere Cruises’ meegeeft.

 

Alaska cruise

Alaska Cruise - Mister CruiseNatuurlijk is Noord-Europa een fantastisch vaargebied met fraaie fjorden, watervallen, gletsjers en lieflijke dorpjes. Bijkomend voordeel is ook nog eens dat Noorwegen prima bereikbaar is en cruises vaak zelfs vanuit eigen land vertrekken. Echter diegene die Alaska al eens bezocht zal beamen dat een cruise naar Alaska een ervaring is die Noord-Europa doet verbleken. Alaska kunt u ook wel beschouwen als ‘Fjorden XXL’. Lees meer

 

Antarctica cruise

Antarctica cruise mister cruiseHoe lang het nog mogelijk is om een Antarctica cruise te maken blijft gissen, echter dat het aantal schepen jaarlijks afneemt, mede door de stringente eisen voor vergunningen, in een feit waar alle betrokkenen het over eens zijn. Mister Cruise raadt liefhebbers aan om de droom van een Antarctica cruise in de aankomende jaren nog te verwezenlijken.

 

Grand Voyage cruise

msc grand voyages mister cruiseDe term Grand Voyage cruises is eigenlijk een verzamelnaam van verschillende langere en bijzondere cruises met een duur van gemiddeld zo’n één aan twee maanden. Zo zijn er regelmatig Grand Voyage cruises rondom het continent Zuid-Amerika, Grand Voyage cruises door de Stille Oceaan naar tropische oorden als Bora Bora, Hawai, Fiji en Paaseiland, maar ook bijvoorbeeld rondom Afrika.

 

Wereldcruise

wereldcruise mister cruiseVoor velen is een cruise rond de wereld de ultieme droom, een ‘once in a lifetime’ ervaring. Met een luxe cruiseschip vaart u in een maand of drie de wereld rond, waarbij u tientallen havens bezoekt in verschillende landen en op verschillende continenten. Natuurlijk dient u voor een wereldcruise best wel in de buidel te tasten, maar toch zullen de vanaf prijzen u verrassen. Steeds meer gepensioneerden kiezen ervoor om in plaats van meerdere verre reizen te maken, deze te combineren en de wereld met het comfort van een cruiseschip te verkennen. Lees meer

FacebookTwitterEmailDelen