Costa Awards Champions of the Seas

Costa Awards voor Nederlandse cruiseaanbieders

Champions of the Seas 2015 Mister CruiseTijdens een prestigieus winnaars evenement, georganiseerd door rederij Costa Cruises, zijn afgelopen weekend diverse Nederlandse cruiseaanbieders verrast met een Costa Award voor hun inspanning in het afgelopen jaar. Directie en managementleden van de verschillende internationale cruise reisorganisaties waren bij het zogenaamde ‘Champions of the Seas’ (of in het Italiaans Protagonisti del Mar) evenement aanwezig aan boord van de prachtige Costa Diadema om hun Costa Awards in ontvangst te nemen.

 

De uitgereikte Costa Awards

Costa Awards waren er voor diverse grote cruiseaanbieders. De snelste groei op de Nederlandse cruisemarkt werd in 2014 gerealiseerd door Zeetours Cruises, die de ‘Biggest Growth’ award in ontvangst mocht nemen. De award voor beste individuele verkoper viel ten deel aan cruisespecialist Cruisewinkel uit Amsterdam. Cruise Travel uit Ermelo ontving de prijs voor beste cruisetouroperator en Kras cruises ontving een prijs voor de beste verkoop van groepscruises.

 

Stip Cruises wint de ‘Over de Top’ award

Voor de vijfde keer op rij werd er tijdens de Costa awards een prijs uitgereikt aan de beste cruiseverkoper over de gehele linie, aan Stip Reizen, die naast Stip Cruises ook met de online aanbieder Cruise.nl cruises aanbiedt op de Nederlandse markt.

 

Costa Cruises nieuws

Tijdens de 22e editie van het Champions of the Seas evenement, met meer dan 1.000 deelnemende wereldwijde cruiseaanbieders, werden niet alleen veel zakelijke activiteiten georganiseerd, maar deelde Costa Cruises, in de persoon van Executive Vice President Sales & Marketing Norbert Stiekema, ook de laaste nieuwtjes aan boord van het vlaggenschip van Costa Cruises, de Costa Diadema. Belangrijkste highlights waren hierbij de voortgaande grote investeringen die Costa Cruises doet om een leidende positie in de Europese cruisemarkt te kunnen behouden. Tevens werd de nieuwe 2016/17 Costa brochure gepresenteerd en was er aandacht voor de speciale ‘Neo Collection’ schepen.

FacebookTwitterEmailDelen