Cruise Event 2015 van start

 

Cruise Event 2015 in Eindhoven van start

Cruise Event Mister CruiseOp zaterdag 11 april 2015 is in het Klokgebouw in Eindhoven de aftrap gegeven voor het vierde officiële cruise event, opgezet door beursorganisator Annonu. Circa 30 rederijen, cruiseaanbieders en cruise gerelateerde partijen nemen aan dit regelmatig terugkerende event deel, waar bezoekers tegen betaling van 10 euro informatie kunnen inwinnen, sfeer kunnen proeven en kennis kunnen maken met de gezichten achter de cruisespecialisten.

 

Cruise Event voor cruise- én zeilliefhebbers

Varen op het water is het centrale thema van het Cruise-event in Eindhoven, waar naast de verschillende rederijen in zeecruises, deze editie ook diverse aanbieders van nationale en internationale zeilvakanties van de partij zijn. Zeilvakanties zowel in de zin van meevaren met een standaard georganiseerde reis, als in de zin van het huren van een totaal zeiljacht met een groep vrienden of familie. De nadruk van het event ligt echter nog steeds op de zeecruises, met aanbieders als Cruise Travel en Zeetours Cruises en rederijen als AIDA Cruises, Costa Cruises en Holland America Line.

Meer informatie over het cruise event

Voor meer informatie over het cruise-event in Eindhoven of in komende edities, kijkt u op de speciale website van het cruise-event, of blijf op de hoogte via de facebook pagina van Mister Cruise.

FacebookTwitterEmailDelen