Cruiseaanbieders vallen in de prijzen

Beste Cruiseaanbieders van Nederland gekozen

Tijdens een speciaal gala voor reisorganisaties op 31 januari 2015 in de Cruiseaanbieders Mister CruiseRotterdamse Schiecentrale, vielen diverse Nederlandse cruiseaanbieders in de prijzen, welke tijdens deze gala avond werden uitgereikt. Zo werden onder andere de beste cruisetouroperator, de beste cruiseaanbieder en de beste rederij gekozen, door zowel een vakjury als door de Nederlandse consument.

Beste cruisetouroperator Zeetours Cruises

Cruisespecialist Zeetours Cruises uit Rotterdam, had de eer om voor het 26e jaar op rij de ‘veer’ te ontvangen, als beste specialist uit het grote scala aan cruiseaanbieders in Nederland. Zeetours.nl ontving deze prestigieuze award namens de Nederlandse reisbranche.

Vakantieaward beste cruiseaanbieder Cruisewinkel

Specialist Cruisewinkel uit Amsterdam werd door de consument gelauwerd met een Vakantieaward voor beste cruiseaanbieder. In een onderzoek uit 12.000 consumenten kwam Cruisewinkel.nl er met een score van maar liefst 9,7 er het allerbeste uit.

Vakantieaward beste rederij Holland America Line

Holland America Line werd door dezelfde consument gekozen uit het rijtje cruiseaanbieders tot beste rederij. Meer informatie over deze rederij en haar cruises vindt u op de website hollandamerica.nl.

FacebookTwitterEmailDelen