Cruises voor alleenreizenden

Cruises voor alleenreizenden, 5 unieke tips

 

Cruises voor alleenreizenden Mister CruiseU overweegt om alleen te gaan cruisen. Echter, waar het alleen op reis gaan voor velen al een grote stap is, maakt de combinatie met de voor velen nog onbekende cruisevakantie, het geheel nog onzekerder. Mister Cruise geeft u met veel plezier vijf unieke tips voor Cruises voor alleenreizenden, die voor u de drempel wellicht iets kunnen verlagen. Velen die voor het eerst alleen op cruise gingen, hebben namelijk ervaren dat een cruise ook voor alleenreizenden een ideale vaarvakantie kan zijn en derhalve zeker het overwegen waard is!

 

Tip 1 : Bezoek een speciale avond voor alleenreizenden

Van de vijf tips voor Cruises voor alleenreizenden, is tip 1 een absolute aanrader. Aan boord van veel schepen wordt tijdens één van de eerste avonden een speciale bijeenkomst georganiseerd waar u andere alleenreizenden kunt ontmoeten. Gegarandeerd dat u gelijkgestemden ontmoet en deze later tijdens uw cruise weer tegen het lijf loopt, of dat er direct al afspraken worden gemaakt over bijvoorbeeld een gezamenlijk diner of een gezamenlijke uitstap.

Tip 2 : Kies voor een meerpersoons tafel

Cruises voor alleenreizenden zijn ideaal om nieuwe mensen te ontmoeten. Wanneer u in het restaurant ervoor kiest om ‘s avonds aan een grotere (minimaal 8-persoons) tafel plaats te nemen, komt u makkelijkere in contact met andere cruisers. En bevat uw tafelschikking onverhoopt niet, dan kunt u terecht bij het hoofd van het restaurant, die u met alle plezier helpt om een andere gezelschap te vinden voor het diner.

Tip 3 : Blijf ‘s avonds vooral niet in uw hut

Juist ‘s avonds leeft het enorm aan boord en vindt u op allerlei plekken mensen die het leuk vinden om in contact te komen met anderen. Kies dan niet voor een theatershow, waar het lastiger is om een gesprek aan te knopen, maar voor één van de vele gezellige bars.

Tip 4 : Neem deel aan activiteiten

Ook overdag worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zoals interessante workshops op het vlak van (social) media, handwerken, kooklessen en allerlei andere bezigheden. Dit is voor de alleenreizende cruiser ook een manier bij uitstek om in contact te komen.

Tip 5 : Geniet van het alleen zijn

Natuurlijk is het niet zo dat u verplicht bent om het contact aan te gaan met anderen. Cruises voor alleenreizenden kunnen ook de perfecte manier zijn om eens helemaal tot rust te komen, een stapel boeken te lezen, of lekker te staren over de brede oceaan.

 

Behoefte aan een persoonlijke cruisetip? Vraag het Mister Cruise !

FacebookTwitterEmailDelen