Cruises voor stellen

Cruises voor stellen, 5 unieke tips

 

Cruises voor stellen Mister CruiseU overweegt om samen met uw partner te gaan cruisen. Op zich niet uniek om samen weg te gaan, maar de combinatie met de voor velen nog onbekende cruisevakantie, maakt het geheel toch nog wat onzeker. Mister Cruise geeft u met veel plezier vijf unieke tips voor Cruises voor stellen, die u net even wat meer achtergrond geven waar u op moet letten. Velen die voor het eerst samen op cruise gingen, hebben ervaren dat een cruise voor stellen een ideale vakantie samen kan zijn en derhalve zeker het overwegen waard is!

 

Tip 1 : Kies voor romantiek

Van de vijf tips voor Cruises voor stellen, is tip 1 voor velen de belangrijkste. Want een beetje romantiek tijdens vakantie mag er wel zijn en naast vele andere aspecten die hierbij een rol spelen, is een romantische locatie toch niet onbelangrijk. Romantiek is aan boord van cruiseschepen absoluut te vinden, zeker als u kiest voor de wat kleinschaliger accommodaties. Denk hierbij eens aan een romantische zeilcruise met Star Clippers, de betaalbaar luxe rederij Oceania Cruises, of één van de ultraluxe rederijen zoals Seabourn of Silverseas.

Tip 2 : Kleinschalig hoeft niet saai te zijn

Natuurlijk is het bij Cruises voor stellen prettig om voor een kleinschalig schip te kiezen, maar is kleinschalig niet synoniem voor een saaie cruise? Zeker niet, er zijn tal van kleinschalige schepen, tot zo’n 750 passagiers, die toch voldoende faciliteiten hebben om u 24 uur per dag te vermaken.

Tip 3 : Kies voor een romantische route

Bij een Cruise voor stellen is ook de route niet onbelangrijk. Een paar romantische routes? Maak een cruises langs de Italiaanse bloemenriviera, waarbij u magnifieke dorpjes als Cinque Terre kunt bezoeken, of kies voor de Caribbean. Ziet u zich al aan boord in de jacuzzi zitten, met een cocktail in de hand en uitzicht op de baai van St. Thomas waar de zon langzaam in zee zakt?

Tip 4 : Een luxe accomodatie heeft net dat beetje extra

Natuurlijk kan een binnenhut ook romantisch zijn, maar voor romantische cruises voor stellen denkt Mister Cruise toch al snel aan een luxe buitenhut met balkon, of wellicht zelfs een Suite. Niets romantischer dan voor het slapen gaan nog even een glaasje bubbels op het balkon onder een eindeloze sterrenhemel.

Tip 5 : Verras uw geliefde aan boord

Vooraf of tijdens uw cruise kunt u bij de meeste rederijen leuke attenties voor uw geliefde bestellen. Hoe leuk is het al bij het aan boord gaan een bos rode rozen in de hut staat met een lief kaartje, of wanneer er ‘s avonds bij het diner een fles champagne met persoonlijke boodschap wordt aangeboden.

 

Behoefte aan een romantische cruisetip? Vraag het Mister Cruise !

FacebookTwitterEmailDelen