Disney Cruise Line Awards

Overweldigend aantal Disney Cruise Line Awards

Disney Cruise Line Awards Mister CruiseDisney Cruise Line is tijdens de 2015 Cruiser’s Choice Awards, georganiseerd door de gerenommeerde Amerikaanse cruisewebsite Cruise Critic, overladen met awards, waarvan de award voor ‘Best Cruises Overall’  in de categorie ‘Best Large Ships’ nog wel de meest aansprekende is.

Volgens Mister Cruise een enorme kroon op het werk voor de vele medewerkers van Disney Cruise Line, dat pas sinds 1998 actief is op de cruisemarkt.
De awards zijn gebaseerd op de ervaringen die cruisers in 2014 op de website van Cruise Critic achterlieten, welke een eerlijk en objectief beeld geven.

 

Disney Cruise Line : best overall award

Onder de vele Disney Cruise Line awards is die voor ‘best overall’ de belangrijkste van allen. Als winnaar in de categorie ‘best large ships’ neemt Disney Cruise Line met de Disney Fantasy de eerste plaats in, maar met de Disney Dream ook nog eens de tweede plaats. In de categorie ‘best mid-size ships’ nam de Disney Wonder een tweede plaats in. Het is voor het derde jaar op rij dat Disney Cruise Line de award voor beste overall rederij ontvangt.

 

Nog meer Disney Cruise Line Awards

Behalve de overall awards vielen er nog een aantal prijzen ten deel aan Disney Cruises. Zo waren er prijzen in de categorie ‘best cabins’, waar de Disney Dream en Fantasy nummer 1 en 2 waren in de categorie grote schepen en de Disney Wonder in de categorie middelgrote schepen. In de categorie entertainment vielen alle Disney schepen in de prijzen, zowel in de categorie middelgrote als grote schepen. Een eerste prijs voor de Disney Magic en Disney Dream en een tweede prijs voor de Disney Fantasy en Disney Wonder. Verder onder de Disney Cruise Line Awards nog een prijs voor de Disney Dream voor beste publieke ruimten, de Disney Fantasy en Disney Wonder beiden een 1e prijs voor beste service. Hiernaast won de Disney Dream ook nog eens een 1e prijs voor beste cruises naar de Bahamas.

In totaal nam Disney Cruise Line maar liefst 12 eerste prijzen in ontvangst!

 

Beste rederij voor families

De Disney Fantasy en Disney Dream wonnen (in alle categorieën) de 1e en 2e prijs voor beste rederij voor families, zoals ook Mister Cruise al eerder aangaf op zijn speciale themapagina voor familiecruises.

FacebookTwitterEmailDelen