Disney Cruise Line

Disney Cruise Line

Disney Cruise Line Mister CruiseOpgericht in 1998 is Disney Cruise Line één van de jongste rederijen, voortgekomen uit het befaamde Disney imperium. Disney Cruise Line kan met recht uniek genoemd worden en, in tegenstelling tot wat u zou vermoeden, niet alleen geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook voor families en voor alleengaande stellen. Hoewel u Disney in alle aspecten aan boord wel tegenkomt, is de aanwezigheid van Mickey en ‘friends’ nergens storend en geeft het juist een speciale sfeer.

 

Aan boord bij Disney Cruise Line

Disney Cruise Line restaurant Mister CruiseDirect al bij het aan boord gaan van een Disney Cruise Line schip ervaart u hoe bijzonder deze rederij is. Wees niet verbaasd wanneer u bij inscheping door een Filipijns koortje persoonlijk wordt toegezongen. Disney en in het bijzonder Mickey Mouse is overal aanwezig. Soms prominent, zoals op gezette tijden in de vorm van de Disney karakters, maar veel vaker subtiel, zoals verwerkt in een schemerlampje of in de zeepjes in de badkamer. Veel techniek is aan boord gebruikt om u bijvoorbeeld middels interactieve schilderijen, interactieve panelen in het restaurant, of middels laser animaties in het theater, van de ene verbazing in de ander te doen vallen.

 

Disney Cruise Line staat bekend om

 • Uniek Disney entertainment
 • Regelmatig interactie met Disney karakters
 • De meest uitgebreide kids-clubs op zee
 • Vuurwerk aan dek tijdens uw cruise
 • Disney privé eiland Castaway Cay in de Caribbean
 • Roterend dineren: elke avond een ander (interactief) restaurant

Waarom Disney Cruise Line kiezen

 • Unieke Disney cruises voor families, gezinnen en stellen
 • Wervelend entertainment
 • Uitstekende service en verzorging
 • Frisdranken (aan dek te tappen) zijn inclusief

Waarom Disney Cruise Line niet kiezen

 • Niet voor liefhebbers van casino’s (zijn er niet)
 • Niet voor diegenen die gesteld zijn op hun rust

Disney Cruise Line kledingvoorschrift

Disney Cruise Line kent over het algemeen tijdens een cruise van een week één formele avond, waarbij een donker kostuum voor heren prima is (smoking mag) en een avond- of cocktailjurk voor dames. Verder één semi-formal avond (netjes gekleed zoals u naar bijvoorbeeld een net feest zou gaan) en daarnaast informele avonden. Soms wordt er een speciale thema avond georganiseerd, zoals een piraten avond in de Caribbean, waarbij een ieders creativiteit op de proef wordt gesteld (in uw hut ontvangt u welicht zelfs wat leuke accessoires)

Disney Cruise Line medepassagiers

Disney Cruise Line entertainment Mister CruiseZoals al gezegd trekt Disney Cruise Line niet alleen gezinnen met jonge kinderen aan, maar eigenlijk mensen van alle leeftijden die de magie van Disney willen ondergaan. Gezinnen met oudere kinderen, complete ‘multigeneration’ gezelschappen (grootouders, ouders, kinderen en kleinkinderen), maar ook bijvoorbeeld veel stellen die op huwelijksreis zijn. Voor alle leeftijden zijn er faciliteiten. Kinderclubs voor de jongsten, maar ook bijvoorbeeld ‘adult only’ dekken voor de senioren.

Meer informatie Disney Cruise Line

Meer informatie over Disney Cruise Line en haar schepen vindt u op de website van Disney Cruises of bij Zeetours Cruises, officiële partner voor Disney Cruise Line in Nederland.

FacebookTwitterEmailDelen