Harmony of the Seas nieuwe Royal Caribbean schip?

Nieuwe naam Harmony of the Seas?

Oasis of the SeasEen zeer oplettende vakantieganger aan boord van het Royal Caribbean schip Oasis of the Seas stuurde gisteren een onofficieel twitter bericht de wereld in, waarin hij de naam van het allernieuwste Royal Caribbean schip vroegtijdig kenbaar zou hebben gemaakt, de Harmony of the Seas, het derde schip uit de zogenaamde Oasis klasse, welke op dit moment in aanbouw bij de Franse STC Europe werf.

Vroegtijdig bekend

De cruisepassagier zou de naam hebben opgevangen tijdens een speciale ‘Crown en Anchor’ repeaterparty aan boord van de Oasis of the Seas, uit monde van kapitein Trym Selvag. De tweet van de passagier werd vervolgens in een mum van tijd door vele honderden andere geretweet en kwam ook op diverse blogs terecht.

Officieel bericht volgt

Royal Caribbean topman Michael Bayley wil vooralsnog niet reageren op de naam Harmony of the Seas en houdt tot nader order de ‘technische’ naam van het nieuwe schip ‘Oasis 3′, refererend aan de Oasis klasse, aan. Naar verwachting volgt eind februari een officieel persbericht. Hebben we hier een heuse, onbedoelde primeur van Royal Caribbean te pakken? Hou de websites van Mister Cruise en Royal Caribbean in de gaten voor updates.

FacebookTwitterEmailDelen