Nieuwe Koningsdam culinaire opties

Holland America komt met nieuwe culinaire opties Koningsdam

Koningsdam nieuwe culinaire opties Mister CruiseNa vele jaren te hebben gebouwd op het succes van inmiddels overbekende culinaire opties zoals de Pinnacle Grill, het Tamarind restaurant en het Canaletto restaurant, komt Holland America Line in 2016 aan boord van de Koningsdam met een aantal nieuwe culinaire opties. Mister Cruise vertelt u alvast meer over de nieuwe Koningsdam culinaire opties.

 

Nieuwe Koningsdam culinaire opties : Sel de Mer

De Koningsdam culinaire opties worden allereerst uitgebreid met het Sel de Mer restaurant (vertaald in het Nederlands: Zeezout). Een Frans ‘seafood’ restaurant in een traditionele brasserie omgeving, waar verse vis en schelpen in ijs gekoeld worden getoond in het midden van het restaurant. Tijdens de cruise speuren de chefs lokale markten af en zorgen voor lokale vissoorten op de menukaart. Voor het Sel de Mer restaurant geldt een nog nader te bepalen toeslag.

 

Nieuwe Koningsdam culinaire opties : Lido Market

In plaats van het gebruikelijke Lido buffetrestaurant, komt er een geheel nieuwe Lido Market, met een vijftal verschillende thema buffetten, waar zowel van het buffet kan worden gegeten als ‘made to order’. De thema stations: Breadboard (vers brood, gebak en sandwiches), Homestead (makkelijke maaltijden zoals scrambled eggs en geroosterde kip), Wild Harvest (fruit, salades en andere gezonden maaltijden en snacks), Distant Lands (wereldgerechten, inclusief lokale gerechten) en de Sweet Spot (desserts, zoals de naam al doet vermoeden).

 

Nieuwe Koningsdam culinaire opties : Grand Dutch Café

Met een knipoog naar de Nederlandse afkomst van rederij Holland America Line komt er aan boord van het cruiseschip Koningsdam tevens een Nederlands thema restaurants, met Hollandse snacks en uiteraard Heineken bier aan de tap. Voor het Grand Dutch Café zal een nader te bepalen toeslag gelden voor a la carte maaltijden.

 

Nieuwe Koningsdam culinaire opties : Culinary Arts Center

Het bestaande Culinary Arts Center, waar normaliter kooklessen worden gegeven, wordt op de Koningsdam ‘s avonds getransformeerd naar een diner optie, waar de in het show restaurant bereidde maaltijden aan tafel worden geserveerd. Ook hiervoor geldt een nader te bepalen toeslag.

 

Koningsdam cruises

De Koningsdam wordt in februari 2016 gelanceerd als Holland America Line’s nieuwste cruiseschip en gaat in de zomer van 2016 vanuit Nederland diverse cruises maken naar de Oostzee, Groot-Brittannië en Noord-Europa. De Koningsdam wordt, als eerste schip in de nieuwe Pinnacle klasse, het grootste schip van Holland America Line.

FacebookTwitterEmailDelen