Nieuwe Love Boat cocktail Princess

Princess Cruises komt met Love Boat cocktail

Love Boat Princess Mister CruiseRederij Princess Cruises heeft zojuist bekend gemaakt dat zij vandaag, net op tijd voor Valentijnsdag, met een splinternieuwe cocktail komt aan boord van haar cruiseschepen, de ‘Isaac’, gebaseerd op de populaire serie die zich van 1977 tot 1986 afspeelde aan boord van de Pacific Princess, één van de schepen van Princess Cruises.

 

Bartender Isaac

De amoureuze cocktail werd bedacht door, hoe kan het ook anders, acteur Ted Lange, die jarenlang in de serie de rol van barman Isaac voor zijn rekening nam. De cocktail is dan ook naar hem vernoemd en wordt vanaf heden als ‘The Isaac’ geserveerd. De ingrediënten van de cocktail zijn witte rum, lime juice, club soda, granaatappel siroop en twee ananas blaadjes. ‘Isaac’ was onlangs aanwezig op de Crown Princess, waar hij de bartenders van de Crown uitleg gaf hoe deze cocktail te creëren.

 

Love Boat en Princess Cruises

Het was de serie Love Boat die in de jaren 70 en 80 voor een enorme impuls zorgde en miljoenen kijkers thuis kennis liet maken van de romantiek en het avontuur van een cruisevakantie met Princess Cruises. ‘Isaac’ was slechts één van de populaire karakters. Andere ‘sterren’ waren onder andere kapitein Merill Stubing, cruisedirector Judy McCoy, Burl (Gopher) Smith en dokter Adam (Doc) Bricker. Leuke wetenswaardigheid is overigens dat acteur Ted Lange tijdens de serie niet alleen barman speelde maar ook daadwerkelijk zijn licentie tot bartender behaalde.

FacebookTwitterEmailDelen