Over Mister Cruise

Wie is Mister Cruise

 

Wie is Mister CruiseMister Cruise is in 2015 van start gegaan als hét platform voor zowel de nieuwe cruiser, als voor diegene die de cruisevakantie reeds heeft ontdekt.

Achter Mister Cruise staat een team met tientallen jaren ervaring in de cruisebranche, waarmee een professionele aanpak, maar met name ook een onafhankelijke insteek is verzekerd. De mensen achter Mister Cruise zijn niet gelinkt aan welke cruiseaanbieder of rederij dan ook en bepalen hun eigen koers en visie.

 

Uniek cruise platform Mister Cruise

Een uniek platform voor wie meer over cruises wil lezen, de cruise ervaringen van Mister Cruise of van zichzelf met anderen wil delen, zich in de oriëntatie fase bevindt en zich afvraagt of het boeken van een cruisevakantie de juiste keuze is, of simpelweg de unieke en magische cruisesfeer wil proeven.

 

Beoordelingen Mister Cruise

Ook voor persoonlijke beoordelingen van diverse cruiseschepen en rederijen kunt u op deze website terecht.

 

Vraag het Mister Cruise

Mister cruise is enthousiast, betrokken, een zeer ervaren en bevlogen cruiser en staat altijd voor u klaar, om antwoord te geven op al uw vragen. Of u nu vragen heeft die betrekking hebben op het maken van uw keuze voor een volgende cruisereis, vragen over een reeds geboekte cruise, of vragen of opmerkingen na terugkomst van uw cruisevakantie, stelt u ze gerust per email (vraag@mistercruise.nl) aan Mister Cruise!

FacebookTwitterEmailDelen